Herstel na ziekte

 

Re-integratie na ziekte, terugkeer naar de werkvloer:

Sofro Balance - herstel na ziekteWanneer je te maken krijgt met een ernstige aandoening of ziekte dan lijkt het alsof de wereld in elkaar stort, alsof je de controle over jezelf helemaal kwijt bent. Het vertrouwen in je lichaam is zoek en angst neemt het over. Je twijfelt aan jezelf, je eigen capaciteiten, je toekomstperspectief.
Gelukkig kunnen we rekenen op degelijke medische ondersteuning en therapie-aanbod, waardoor genezing binnen handbereik ligt, zodat je daarna het leven terug kan hervatten….. En toch is het allemaal niet zo simpel.

Na herstel van de ziekte dient ook ons innerlijke Zelf te herstellen van de shock. Het vertrouwen dient terug opgebouwd te worden. Mogelijks zijn er blijvende belemmeringen bij het functioneren, restschade of bijwerkingen van medicatie, waardoor het energiepijl of cognitief vermogen nog niet optimaal is. Een aanpassing aan de werksituatie dringt zich mogelijks op. Alweer een teleurstelling…

Het kan een hobbelig parcours zijn, maar wanneer je dit op een gestructureerde manier kan aanpakken met een coach die je heel goed begrijpt en begeleid, dan exploreren we samen de mogelijkheden die er wel zijn! Blijf dus niet bij de pakken zitten en hervind je balans!

Wat mag ik verwachten van dit traject?

Elk traject is uniek en afgestemd op jouw vraag en de duurtijd is afhankelijk van jouw noden.
Bij dit thema kan er gewerkt worden rond:

  • Zelfinzicht & zelfvertrouwen boosten
  • Met een positieve blik kijken naar wat wel werkt
  • Belemmeringen omzetten naar mogelijkheden
  • Stilstaan bij jouw kwaliteiten, competenties, interesses & vaardigheden
  • Jouw ideaal beeld omzetten naar een realistisch plan
  • Doelen, prioriteiten en drijfveren helder krijgen
  • Voorbereiden op re-integratie op de werkvloer

 

Hoe kan ik zo’n traject starten?

Vul het contactformulier in met vermelding van je telefoon nr. en reden van aanvraag. Ik bel je op en we maken een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens bepalen we samen de duurtijd van jouw traject.

Neem nu contact op voor een hersteltraject.

Contacteer ons