In de natuur

Sofro Balance - coaching in de natuur

Coaching in de natuur

Door te verbinden met de natuur, verbind je ook dieper met jezelf. De natuur speelt daarin een rol als spiegel, gids en bron van inspiratie & verandering.
Via de natuur kom je tot rust, tot inzicht en kan je lang verwachtte antwoorden vinden en emoties ontladen. Het help je tot het nemen van beslissingen en hindernissen deblokkeren.

We werken vooral met de omgeving en materialen uit de natuur. We gaan daarbij methodisch en systemisch te werk, waardoor je innerlijke wijsheid en onderbewustzijn aangesproken wordt.
De antwoorden poppen als vanzelf op en de natuur toont wat er dient gezien te worden.

We spreken voor elke sessie af op een andere locatie (park of bos) af.
Het enige dat jij dient te voorzien is een hart voor de natuur, regenkledij & gepast schoeisel, een flesje water/thee of koffie en schrijfgerief.

Sofro Balance - coaching in de natuur

De sessies duren gemiddeld 2uur, waarbinnen we de tijd nemen om elkaar te ontmoeten & af te stemmen, te verplaatsen van locatie naar locatie, coaching oefeningen doen en afronden.

Andere voordelen van coaching in de natuur zijn:

  • Een groene omgeving reduceert stress en aandacht moeheid
  • Stimuleert lichaamsbeweging
  • Verbeterd luchtkwaliteit
  • Daagt uit tot betere inzichten & verandering


De coaching thema’s spelen geen rol. Coaching in de natuur is geschikt voor loopbaantrajecten, stress & burnout coaching, veerkracht versterkende trajecten, keuzestress, etc… Via een intake gesprek stemmen we goed af of deze vorm van coaching voor jou de beste keuze is.Contacteer mij voor een Coaching sessie in de natuur

Contacteer ons