Coaching testimonia

Isabelle is een warme coach waar ik altijd met een goed gevoel en vol motivatie vertrok.  Er gaat veel aandacht naar sterktes en interesses en Isabelle wist altijd het beste in mij te vinden. Het loopbaanontwikkelingsplan is een concreet en goed gestructureerd plan waar ik veel van heb geleerd. In het bijzonder ben ik dankbaar voor de persoonlijke insteek, met aandacht voor zowel loopbaanontwikkeling als persoonlijk welzijn. Bedankt Isabelle!

- Nicolas-

 

Ik voelde me meteen thuis bij Isabelle. Ze kan heel snel een veilige omgeving creëren waardoor je heel snel in de diepte kan duiken. Isabelle is heel authentiek en oprecht in de coachings waardoor je ook helemaal jezelf kan zijn. Elke coaching is een verrijking waardoor je weer verder kan.

- Patricia -

 

Door de rustige, uitnodigende en vriendelijke uitstraling van Isabelle, voel ik mij snel op mijn gemak. Ook in haar coaching straalt ze rust en zekerheid uit en luistert zonder oordeel, wat mij als coachee vertrouwen geeft. Tevens heeft ze veel kennis en draagt ze (altijd met wederzijdse goedkeuring) passende methode aan, die helpend zijn. Waardoor ik nieuwe inzichten krijg en actie onderneem. Ik vind Isabelle echt een topper.

- Lindy -

 

Mijn coaching gesprek met Isabelle verliep bijzonder vlot! Isabelle heeft zonder “franjes” de flair om je snel comfortabel en geborgen te doen voelen. Als doorwinterde “communicator” in combinatie met haar analytische gaven, weet ze al snel door te dringen tot de essentie van het gesprek. Isabelle houdt je – voor je het zou verwachten – een vriendelijke spiegel voor en doet je nadenken, verder dan je meestal op eigen initiatief zou geraken. Hoewel, erg geconcentreerd gedurende 1,5 uur, vertrok ik bij Isabelle met een goed gevoel en beter inzicht.

- Anoniem -

 

Isabelle is een gedegen en professionele coach. Ze is zeer empatisch en een goede luisteraar. Met de juiste vraagstelling is ze in staat om helderheid te brengen en je te coachen naar pragmatische oplossingen. Je voelt je bij haar echt gezien en gehoord. Ik kan Isabelle als coach van harte aanbevelen!

- Loes -

 

He Isabelle, ik wilde je even laten weten dat ik nu voltijds zelfstandige ben als juweelontwerpster. Het Keuzekompas traject dat we samen doorlopen hebben heeft me echt dat duwtje in de rug gegeven dit te doen! Het is echt super leuk en ik doe het enorm graag! Wel even een grote aanpassing zo’n nieuw ritme en het zelfstandig zijn is ook niet altijd gemakkelijk. Maar alsnog merk ik dat ik het geweldig vind en merk ik dat het mij gelukkig maakt. In begin 2020 had ik nooit gedacht dat ik het lef zou hebben gehad dit te doen. Dankje wel voor alle hulp nogmaals :)

- Flo -

 

Al een tijdje wilde ik loopbaancoaching volgen, maar zette de stap niet omdat ik op zoek was naar een sterke persoonlijkheid, iemand die mij iets kon bijbrengen, me meteen kon lezen en waar ik met mijn sterk psychologisch instinct toch mezelf kon zijn en me zou kunnen bloot geven. Met Isabelle maakte ik meteen de juiste keuze. Op enkele maanden tijd, maakte ze van een onzeker persoontje met een aantal sterke eigenschappen een vrouw die nieuwe stappen durft te zetten, durft te springen in het diepe en met de nodige zelfzekerheid aan de slag gaat. Het keuzekompas was een ideale tool en de natuurlijkheid waarmee Isabelle coacht in een ongedwongen sfeer, was de sleutel tot mijn succes. Bedankt Isabelle!

- Vanessa -

 

Isabelle is een oprecht en authentiek persoon met kennis van zaken. In de korte sessies kan zij door de juiste vraagstelling bij je kern komen. Dit gaf mij helderheid over mijn loopbaanvraagstukken. Isabelle werkt op een empathische wijze; gestructureerd en resultaatgericht en sluit af haar gesprekken met het formuleren van concrete acties. Ze heeft een professionele aanpak en een prettig en warme persoonlijkheid. Geen ellenlange coachgesprekken, maar kort en bondig en dat geeft helderheid

- Arionne -

Het was mijn eerste coaching en ik wist niet wat ik ervan moest verwachten. Isabelle als coach heeft me doen nadenken, heeft inzichten gecreëerd die ik moeilijk alleen had kunnen ontdekken en heeft me bewust gemaakt van mijn kwaliteiten. Mijn zelfvertrouwen en zelfbeeld hebben een sprong gemaakt. Het verdere rijpingsproces is nog aan de gang, maar de begeleiding van Isabelle heeft me enorm geholpen om meer in mijn eigen kracht te staan en te geloven in mezelf.
Ik ben je enorm dankbaar Isabelle!

- Joke -

Het was een zeer professionele begeleiding, vele goede handvaten gekregen om toe te passen in het dagelijks leven.
Isabelle heeft me veel inzicht gegeven in hoe de balans tussen lichaam en geest te bereiken en te bewaren.

- Anoniem -

Isabelle is een fijne gesprekspartner.  Ik had veel zorgen en stress.  Dankzij haar empathie, kennis van de menselijke psyche en met zachte confrontatie werd ik me bewust van mijn belemmerende gedachtenpatronen. Ik zag in dat je je algemeen geluksgevoel zelf kan beïnvloeden en stress kan verminderen door je gedachten te bevragen en nieuwe gedachten patronen en gewoonten te ontwikkelen. Door hier actief mee aan de slag te gaan ervaar ik nu meer draagkracht & rust.

- Anoniem -

Isabelle heeft mij getoond hoe krachtig een goede balans tussen lichaam en geest kan zijn.  Met dit mooi evenwicht voel ik mij sterker in mijn ziel.

- Anoniem -

Isabelle is een “krak” in haar vak.  Ze probeert op alle manieren te helpen en denkt mee welke oplossingen er voor handen zijn.<BR>

Ze is zeker een aanrader voor ieder die met burn-out kampt!

- Anoniem -

 Het waren fijne en aangename sessies met duidelijk uitleg en informatie.  Een echt programma op maat met veel tips & tricks. Ik heb geleerd dat via de ademhaling veel kan gecontroleerd worden in het lichaam en dat dit kan zorgen voor meer rust & ontspanning.

- M -

Isabelle is zeer sterk in het overbrengen van de oefeningen en technieken en het aangeven van tools om doelen te bereiken.
Wat ik geleerd heb tijdens de begeleiding is het correcte gebruik van de ademhaling en sofrologie oefeningen om rustmomenten in de bouwen en te reflecteren.

- Anoniem -

Sofro Balance - testimonials