Werkwijze bij coaching trajecten

Sofro Balance - coaching werkwijzeWe gaan vooral goed samenwerken!

Nadat ik jouw contactformulier of telefoontje ontvangen heb, nodig ik je uit voor een gratis live of online kennismakingsgesprek (via ZOOM, Skype, Whereby of andere).

We nemen daarbij een uur de tijd om elkaar beter te leren kennen en bespreken wat jouw noden en wensen zijn.
Mijn coaching sessies kunnen zowel live in mijn praktijk plaatsvinden, buiten in de natuur of online via laptop of telefoon.

Hoe ziet jouw traject eruit?

Het zal een minimum aantal sessies omvatten met een combinatie van coaching, reflectiemomenten en eventueel huiswerkopdrachten. Het aantal sessies dat we kiezen is volledig afhankelijk van het onderwerp en op jouw persoonlijke vraag afgestemd.

Welk resultaat mag ik verwachten?

Om een succesvol traject te kunnen afronden reken ik voor 100% op jouw engagement en bereidwilligheid tot verandering. Het zal ook een tijdsinvestering vragen voor je gesprekken en zelfreflectie oefeningen. Voel dus goed in en stem af of je deze tijd kan en wil vrijmaken hiervoor. Je bent tenslotte zelf verantwoordelijk voor het realiseren van jouw project of doel.

Op welke locatie?

Mijn coaching sessies kunnen zowel live in  onze praktijk plaatsvinden, buiten in de natuur of online via laptop of telefoon.Ik werk samen met de holistische en multidisciplinaire  groepspraktijk Huis Welzijn te Wilrijk, die een zorgaanbod biedt voor lichaam & geest.

Wel-ZijnWEL-ZIJN
MULTIDISCIPLINAIRE GROEPSPRAKTIJK
OUDESTRAAT 89 – 2610 WILRIJK

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

https://huiswelzijn.be

 

Hoe regelen we de betaling?

Ik aanvaard betalingen zowel per overschrijvingen, cash of betalingen via betaalterminal. Loopbaanbegeleidingen kunnen betaald worden met de loopbaancheques van de Vlaamse overheid. Sommige diensten zijn ook betaalbaar via de KMO portefeuille. Informeer ernaar!

Wanneer kunnen we aan de slag?

Zo snel mogelijk! Contacteer mij via het contactformulier (ik tracht te antwoorden binnen de 24u) of bel me op +32 474 474 718